Γράμμα προς τον Θεούλη


Θεούλη μου, όπως και αν μοιάζεις, όπως και αν σε λένε, ότι φύλο ή μη έχεις, να ξέρεις ότι σ’ αυτόν τον κόσμο περισσεύεις.

Έτσι λοιπόν εγώ η Γιάννα, γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να ασχοληθεί, δηλώνω πως γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου και έχοντας πλήρη γνώση, συνείδηση και  επίγνωση της κατάστασης σε απαλλάσσω από τα καθήκοντά σου. Πάνε σε άλλο κόσμο, εδώ γεμίσαμε Θεούς, δεν αντέχει άλλο η ατμόσφαιρα.

Ούπς… ο κεραυνός αυτός φαντάζομαι τυχαία έπεσε εεεε; Περίμενε, μην νευριάζεις θα στο αναλύσω πιο εμπεριστατωμένα, συγκεκριμένα και επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Αν ρίξεις μια ματιά εδώ κάτω και κυρίως αν μιλήσεις με τον κόσμο το πρώτο που θα συνειδητοποιήσεις είναι πως… όλοι εδώ ξέρουν το σωστό, είναι οι πλέον αρμόδιοι να  κρίνουν και να κατακρίνουν ή απλά να εγκρίνουν το σωστό!!!!

Φράσεις όπως Εγώ ξέρω (πάντα με κεφαλαίο το Εγώ), άκουσέ με μόνο έτσι θα σωθείς, τι θα πει η κοινωνία; οέο; είσαι αμαρτωλός, δεν είναι πρέπων και άλλα τέτοια χαριτωμένα ακούγονται κατά κόρων.

Ναι… ξέρω εσύ έδωσες ελεύθερη βούληση… κάπου το πήρε το αυτί μου και αυτό, αλλά περίμενε, είπαμε θα σου δώσω και παραδείγματα.

Π.χ. 1. (παραδείγματος χάριν 1 και επ΄ ουδενί προ Χριστού, μην μπερδεύεσαι). Είσαι στην δουλειά, στην ίδια αυτή που κάνεις 20 χρόνια, αυτή που σπούδασες και το μόνο που γνωρίζεις, έρχεται λοιπόν ένα αμούστακο γύρω στα δεκαπέντε και σου λέει, εγώ ξέρω πολλά από υπολογιστές, ασχολούμαι από το νηπιαγωγείο (είχε τον φωτεινό παντογνώστη laptopapaki) τα έχω όλα έτοιμα, εσείς δεν θα κάνετε τίποτα(!) Εξηγείς ότι… έχει ένα μικρούτσικο προβληματάκι το τέλειό δημιούργημά του και τότε το πιτσιρίκι ξεφωνάει, ξέρεις ποιος είμαι Εγώ; (;;;) είμαι ο γιός του προέδρου της δεύτερης θυγατρικής εταιρείας του δήμου και μπατζανάκης του κουμπάρου του νομάρχη. Θα σας δείξω εσείς που δεν με σέβεστε. Τι; Γέλασες; Σου φάνηκε χαζό ε; καλά… ζήσε το εσύ κάθε μέρα με τον κάθε πετροβολημένο ημίθεο αναμάρτητο και θα σου πω εγώ.

Π.χ2 (πιο σοβαρό). Μια κοπέλα μένει έγκυος στα είκοσι, θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί. Έρχεται που λες ο Θεούλης Νο1, η γυναικολόγος. Πρέπει να το ρίξεις λέει είσαι πολύ μικρή. Παντογνώστης Νο2, οι γονείς. Τι θα πει ο κόσμος; Πως θα βγούμε από το σπίτι μας έξω; (Κόσμος είναι λοιπόν το συνονθύλευμα των παντογνωστών Θεούληδων). Στο τέλος βέβαια θα καταλήξει ο κόσμος να πει κάτι του στυλ, πώς θα το ζήσει το μπάσταρδο;

Π.χ. 3. Η κοπέλα λοιπόν αυτή βρίσκει κάποια στιγμή και έναν σύντροφο, τότε λοιπόν θα αναφωνήσουν όλοι, ααααααααα την πουτάνα!!! Είδες; Δεν μπόρεσε να το ζήσει, έψαξε και βρήκε χορηγό. Γιατί σαν φωστήρες όλοι γνωρίζουν το τι γίνετε μέσα στα άλλα σπίτια και είναι σίγουροι.

Π.χ. 4-5-6. (Πακετάκι δηλαδή). Το παιδί αυτό που μεγαλώνει θα γίνει σίγουρα πρεζόνι και αλήτης, (ξέχασα να σου πω ότι είναι και μελλοντολόγοι). Η μητέρα έχει  αναγκαστεί να το στείλει σε ιδιωτικό σχολείο για να μην έχει το βλαστάρι της φιλοφρονήσεις του τύπου μούλικο, άρα η μαμά βρήκε γκόμενο φραγκάτο που πληρώνει εκτός του νόμιμου συντρόφου, περίμενε έχω και κερασάκι, η εκκλησία, ξέρεις καλέ αυτό που είναι το σπίτι του γιού σου, δεν βαφτίζει το παιδί αυτό και δεν δέχεται το ζευγάρι, γιατί είναι αμαρτία να μην παντρεύεσαι νόμιμα. (Bonus παράδειγμα, όταν όμως οποιοσδήποτε δέχεται επίθεση ή κακοποίηση μέσα σε έναν νόμιμο γάμο, αυτό είναι πταίσμα, δεν μιλάει κανείς και όλοι λένε για μια άτυχη στιγμή που χρήζει συγχωρήσεως(!!!!!!!!)).

Π.χ. 7. Είσαι ελεύθερος και έχεις μια σχέση που εσένα σε γεμίζει, όμως έχει την μία ή την άλλη ιδιαιτερότητα, τότε όλοι που φυσικά και γνωρίζουν και θέλουν το καλό σου (ακόμα και οι κολλητοί που ξέρεις τι πομπές έχουν κάνει) δηλώνουν ότι πια δεν σε θέλουν στην ζωή τους μέχρι να συνετιστείς με το σωστά αποδεχτώ παράδειγμα των Θεούληδων δίπλα. Οτιδήποτε παρεκκλίνει, τουφεκίζετε. (Μην τολμήσεις βέβαια να τους πεις ότι δεν δείχνουν και ιδιαίτερα χαρούμενοι… εκτός από ότι κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, κινδυνεύει και η ψυχική σου από αυτά που θα ακούσεις!)

Π.χ. 8. (έτσι για να ευθυμήσεις και λίγο αν σε βάρυνα). Οι Θεούληδες γεννάνε Θεοπουλάκια. Μπορείς λοιπόν να δεις πολλά μικρομέγαλα στο δρόμο να κάνουν κήρυγμα υπέρ του κοινώς αποδεχτού σωστού ή μη, ακόμα και να βρίζουν ή να κριτικάρουν γνωρίζοντας έως και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ξέρεις τι πλάκα έχει ένα εφτάχρονο να σου λέει σοβαρά «ρε μακάκα πως πας σαν κότα ρε…. ακόμα πορτοκαλί είναι περνάς…» ή… «δεν λειτουργεί έτσι αυτό το μηχάνημα», «μπαμπά -μπαμπάαααα αυτός το έβαλε στραβά το υλικό» και ο μπαμπάς του πεντάχρονου με σοβαρό ύφος να σου λέει επιδοκιμαστικά, «καλά θέλεις να το καταστρέψεις;» έχω και χειρότερο, φαντάσου τώρα να είναι αυτός και το αφεντικό σου!!! Βέβαια δεν τολμάς να πεις μα τι μακακίες λέτε;;; είναι δυνατόν το θεοπουλάκι να ξέρει καλύτερα από εμένα που το δουλεύω τόσα χρόνιά;!;!;!

Ε… τι κάνεις τώρα Θεούλη; Γελάς ή κλαις; Έλα μην σε παίρνει από κάτω, εδώ εμείς την παλεύουμε ακόμα, θα το αντέξεις… και που λες εδώ κάτω ο κόσμος είναι μοιρασμένος σε φυλές κατώτερες και ανώτερες όπως επίσης σε θρησκείες κατώτερες και ανώτερες με αποτέλεσμα κάθε ανώτερη φυλή να έχει ανώτερους και κατώτερους ανθρώπους και… κατάλαβες πάει αλυσίδα…

Όλοι οι ανώτεροι των ανωτέρων είναι αυτοί που αποφασίζουν για όλους τους υπολοίπους ακόμα και σε θέματα ζωής και μιλάνε για τους άλλους λες και είναι ιδιοκτησία τους, στην καλύτερη, γιατί αλλιώς λες και είναι αντικείμενα. Όσο για την ελευθερία βούλησης έχει αλλάξει στο moto πως ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να λέει σχεδόν ότι θέλει και να κάνει ανεξαιρέτως ότι του λένε οι ανώτεροι…

Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα, λόγω χρώματος, λόγω χρημάτων, ακόμα και λόγω θρησκείας. Μικρά παιδιά δουλεύουν πολλές φορές και χωρίς φαγητό για να έχουν οι ανώτεροι υλικά αγαθά, γέροι άνθρωποι ζητιανεύουν διότι είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε λάθος τόπο ή με λάθος γνωριμίες. Ζώα σφάζονται από ανθρώπους για να γίνουν τσάντες και παπούτσια, που θα τα ράψουν μικρά χεράκια, που πιθανών δεν θα δουν ποτέ μια καλύτερη μοίρα. Ζώα άνθρωποι εμπορεύονται άλλους ανθρώπους για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι ή απλά ελάχιστα πλουσιότεροι. Όλα αυτά βέβαια κάτω από την σκέπη του οίκου του Υιού σου, ή των πρώτων σου ξαδέρφων, ξέρεις… Βούδα, Αλλάχ και ενώ έχεις μεγάλο σόι, δυστυχώς κανείς δεν είναι καλύτερος…

Λοιπόν για να μην σε πληγώνω παραπάνω καλέ μου Θεούλη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πας σε άλλο σύμπαν και αν θέλεις την ταπεινή μου γνώμη, εκεί δημιούργησε κάτι άλλο, διότι αυτό σου το δημιούργημα ζέχνει από την πολύ κουτο-σοφία του, την υπερφίαλη χαζό-πονηριά του και την άκρατη ημιμαθή-πολυγνωσία του.

Υ.Γ. Θεούλη μου συγνώμη αλλά μετά από τόσους αθώους θανάτους σε έναν βωμό που δεν βλέπω και δεν καταλαβαίνω (θανάτους σε υλικό, πνευματικό, ανθρώπινο ακόμα και μεταφυσικό επίπεδο) κάποιος τα έχει κάνει πολύ μαντάρα!!!

Comments 0

Γράμμα προς τον Θεούλη

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
Choose A Format
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF