• Γαμώ τις δίπατες λευκές τρακτερωτές σόλες τα καλοκαίρια και τις UGG το χειμώνα… ήμαρτον και έλεος παρέα!
  • Γαμώ την έλλειψη σεβασμού, ειλικρίνειας, τακτ και αντίληψης της διαφορετικότητας, την ύπαρξη δηθενιάς και γενικά την τάση του νεο-ελληνάρα να κοροϊδέψει, να πηδήξει μπροστά σου στην ουρά της τράπεζας, να μπουκάρει στο μετρό πριν βγουν οι άλλοι, να κορνάρει μετά από ένα νανοσεκόντ από τη στιγμή που ανάψει πράσινο,  να αισθάνεται υπερήφανος και να αυτοπενεύεται ως Έλλην… σκατουλίτσες στα μούτρα μας!
  • Γαμώ αυτούς που βασανίζουν και κακοποιούν ποικιλοτρόπως παιδάκια, ζώα και γενικότερα καθετί ανυπεράσπιστο και ανήμπορο… είστε τέρατα ρε, ψοφήστε!
  • Γαμώ τη ζωή που περνά και χάνεται μαζί με το κάθε ανεκπλήρωτο και δη το ανεκπλήρωτο στον έρωτα… άι σιχτίρι!
  • Γαμώ τα κάθε λογής «κουνούπια» που μας πίνουν το αίμα… δοκιμάστε και λίγο βυσσινάδα της μαμάς μου, είναι νόστιμη αλήθεια!

Και ένα έξτρα για την αλητεία…: Γαμώ το θρύλο και τον Πειραιά!

_

Ο Ιωάννης Μαγκαφώσης (aka nowhere man) γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας. Σπούδασε πληροφορική στη Μεγάλη Βρετανία. Ζει και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Αθήνα. Ενδιαφέροντά του η μουσική και η συλλογή βινυλίων, το σινεμά και οι τέχνες. Όταν δεν κάνει κάτι απ’ αυτά και έχει έμπνευση, γράφει. Ποίηματά του έχουν αναρτηθεί σε ιστότοπους όπως, bibliotheque.gr, poiein.gr κ.ά.

Γράψε ένα σχόλιο