• Φακ που τόσος κόσμος ζει στην άγνοια, στο μίσος, στην κοντοφθαλμιά, στην ελλειπή γνώση, μόρφωση, παιδεία, και που δεν κάνει προσπάθεια να γίνει καλύτερος, αλλά εμμένει, να αναμασά τον χειρότερο του εαυτό.
  • Φακ που ως έθνος Ελλήνων δεν μάθαμε ακόμα τι είναι καλό για μας, που ακόμα μας φταίει ο γείτονας, και στον καθρέπτη όταν κοιτάζουμε δεν βλέπουμε τίποτα πέρα από τη μύτη μας.
  • Φακ που το ανθρώπινο γένος είναι ακόμη αιμοβόρο, πόλεμοι δεν σταματάνε ποτέ, και σκοτώνω άρα υπάρχω είναι το μότο.
  • Φακ που στην Αθήνα, και όχι μόνο, η ασχήμια είναι βασικό συστατικό, στη ρημοτομία, στην έλλειψη σεβασμού για τη δημόσια, την κοινή μας περιουσία, που νοιώθει ο καθένας την ελευθερία να καταπατήσει την ελευθερία του άλλου.
  • Φακ που περπατάω στα Εξάρχεια και βλέπω τόσους ψευτονταήδες, επαναστάτες της κακιάς ώρας, ορμώμενοι πολύ συχνά από προάστια, που ουδεμία σχέση έχουν με το οτιδήποτε επαναστατικό και νομίζουν ότι η εξέγερση ξεκινάει με το κάψιμο των κάδων κάθε Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένων και των κάδων ανακύκλωσης.

_

Ο Gautier είναι τραγουδιστής/τραγουδοποιός και πιο τελευταία λίγο συνθέτης με βασικό όργανο την κιθάρα. Θα εμφανιστεί 3 Δεκέμβρη στο Ίδρυμα Νιάρχος στην ταράτσα, με θέα την Αθήνα και ουρανό τα άστρα (ή περίπου).

Γράψε ένα σχόλιο