φδασφα

Στην Ανδραβίδα του Νομού Ηλείας, το Σάββατο στις  25  Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 6η Νυχτερινή Ποδαράτη. Αποτελεί ένα όμορφο καρναβαλικό δρώμενο, με τη συμμετοχή πολλών αμφιεσμένων ομάδων. Κάθε θέαμα έχει την ιστορία του…Πριν 6 χρόνια μια παρέα συμπολιτών, ήθελαν να προσφέρουν στον τόπο τους , κάτι διαφορετικό, που θα ήταν ευχάριστο και εορταστικό. Κάποιοι  από αυτούς  που είχαν ζήσει στην Πάτρα, στο κέντρο του καρναβαλιού, έθεσαν στο τραπέζι της συζήτησης , την ιδέα της Ποδαράτης. Η ιδέα με αγώνα, προσπάθεια και πολύ δουλειά, έγινε πραγματικότητα. Έτσι, σε λίγες μέρες όσοι βρεθούν στην Ανδραβίδα θα έχουν την τιμή να απολαύσουν και να συμμετέχουν  αν θέλουν, στην αποκριάτικη εκδήλωση.

Η πλατεία της Ανδραβίδας και οι δρόμοι της είναι κατάλληλοι για μια απολαυστική Νυχτερινή Ποδαράτη!!

Το παρόν κείμενο, αποτελεί πρόσκληση προς όλους, όσους επιθυμείτε να περάσετε το 3ήμερο της αποκριάς στην Πεδινή Ηλεία.

Η ομάδα της Νυχτερινής Ποδαράτης και η Ανδραβίδα, σας περιμένουν με αγάπη και καρναβαλικούς ρυθμούς!Για το σκοπό αυτό ξεκίνησαν να στολίζουν την πόλη!!Για να σας δεχτούν με χρώματα αισιοδοξίας και αποκριάτικες πινελιές.

φδσγφσ

Mετά την ολοκλήρωση της καρναβαλικής παρέλασης από τις ομάδες των καρναβαλιστών, θα στηθεί  στην πλατεία ένα ξέφρενο γλέντι με δωρεάν ποτά για τον κόσμο κεράσματα και ατέλειωτα πυροτεχνήματα!

Εύχομαι να περάσετε πανέμορφα όσοι επιλέξετε για την αποκριάτικη εξόρμησή σας, την Ανδραβίδα.

Καλή επιτυχία στην 6η Νυχτερινή Ποδαράτη!

 

Γράψε ένα σχόλιο