4+1 λόγοι για να γράψεις στο inner

4+1 λόγοι για να γράψεις στο inner.gr

1

Δημοσίευσε άμεσα και την πιο εσωτερική σου σκέψη

Με την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα μπορείς να ανεβάσεις άμεσα και εύκολα αυτό που σκέφτεσαι. Χωρίς να λογοκριθεί, χωρίς να μπει κάποια σφραγίδα από κάποια εταιρία, χωρίς να μπει κάποια διαφήμιση στο πλάι. Ακόμα, η θεματολογία είναι τελείως ελεύθερη, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός!

2

Είσαι ο εκδότης του εαυτού σου

Το inner.gr μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα blog που θα καταθέτεις τις απόψεις σου, ή σαν ένα ημερολόγιο που θα καταγράφεις την καθημερινότητά σου, ή κι ακόμα σαν επαγγελματική σελίδα που θα ανεβάζεις τα άρθρα σου. Για παράδειγμα, μπορείς να ανεβάσεις κείμενα απόλυτα προσωπικά ή και ακόμα μια επαγγελματική ιδέα που χρήζει συζήτηση.

3

Το ελληνικό social media

Δύο είναι οι βασικά χαρακτηριστικά του inner. Το πρώτο όπως ήδη αναφέραμε είναι πως μπορείς να εκφραστείς και να δημοσιεύσεις το κείμενό σου. Το δεύτερο είναι πως μπορείς να αποκτήσεις ακόλουθους, αλλά και να ακολουθήσεις εσύ ο ίδιος τους φίλους σου ή τους ανθρώπους που θαυμάζεις ή και ακόμα ανθρώπους που πιστεύεις πως έχεις κοινά σημεία. Άρα, εστιάσαμε πάρα πολύ και θα εστιάσουμε για να γίνουμε καλύτεροι στο να φτιάξουμε ένα κοινωνικό δίκτυο που θα μπορείς να συνδεθείς με άλλους.

4

Διαμόρφωση κειμένων

Όπως είπαμε, με την φόρμα δημοσίευσης κειμένου, μπορείς να ντύσεις το κείμενό σου με ωραίες φωτογραφίες & video, να δώσεις έμφαση σε προτάσεις και εν γένει να διαμορφώσεις όπως εσύ θες το άρθρο σου! Στοχεύουμε στις λέξεις και για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε όμορφες γραμματοσειρές για να επικεντρώνεται ο αναγνώστης στην ουσία.

4+1

Η δική σου αφορμή

Αν χρησιμοποιείς το inner καθημερινά είμαστε σίγουροι πως θα βρεις ακόμα έναν λόγο ή και λόγους για γράφεις. Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα, στην ομαδικότητα, στην έμπνευση, στην καλαισθησία. Θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη και πιο απλή τη ζωή. Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε το inner.

Newsletter