Οι λέξεις θα σώσουν τον κόσμο

Ολόκληρη η φιλοσοφία του inner στηρίζεται στις λέξεις. Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα χώρο όπου ο συγγραφέας, αλλά και ο αναγνώστης μπορεί να απολαύσει το γράψιμο, αλλά και την ανάγνωση. Νιώθουμε, πως όταν ένα site δεν έχει διαφημίσεις, ή στήλες αριστερά δεξιά τότε ο χρήστης επικεντρώνεται κατευθείαν στην ουσία, στις λέξεις, στο περιεχόμενο. Βέβαια, επιφυλασσόμαστε και είμαστε βέβαιοι πως θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς του site.

Μέσα από τις λέξεις όμως γεννιούνται ιδέες. Ιδέες που σκοπό έχουν να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και γίνουν χάρτινο ή μάλλον ηλεκτρονικό καράβι και να πέσουν στον ωκεανό του internet. Από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί ένα κείμενο τότε πλέει στη θάλασσα του διαδικτύου και κανείς δε ξέρεις πόσοι και ποιοι θα είναι οι αποδέκτες του. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν πατήσουμε αυτό το μαγικό κουμπί της δημοσίευσης δε θα έχει κανέναν αποδέκτη, ούτε καν τον ίδιο μας τον εαυτό.

Recommend0 recommendationsPublished in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΓΕΝΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Related Articles

Τεχνητή αφήγηση

Σήμερα χρησιμοποιούμε συχνά την έννοια «μάζα» και τις συνακόλουθες έννοιες «μαζικός πολιτισμός», «μαζική δημοκρατία», «μαζική παραγωγή», «μαζική επικοινωνία» και άλλες. Εδώ, κατά τη γνώμη μου,…

Responses

Newsletter