Καλώς ήρθες στο Inner, το internet που θες να δεις.

Καλώς ήρθες στο inner, το Internet
που θέλεις να δεις.

To inner είναι το internet που θες να δεις!

Είναι ένας διαφορετικός τόπος ανάγνωσης και έκφρασης στο διαδίκτυο. Τα θέματα που αναρτώνται είναι τελείως ελεύθερα. Μπορείς δηλαδή να ανεβάσεις κείμενα που αφορούν την επικαιρότητα, τις Τέχνες, την πολιτική, την τεχνολογία, τα κοινωνικά δίκτυα, τις σχέσεις και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Ιστορίες και απόψεις που αξίζει να ακουστούν και να διαδοθούν!

Εκφράσου ελεύθερα

Όμορφος και απλός τρόπος έκφρασης
Η εμμονή μας είναι οι λέξεις. Έχουμε πάθος για τις λέξεις. Έτσι, σχεδιάσαμε εξ ολοκλήρου το inner να στοχεύει στη γραφή. Με όμορφες γραμματοσειρές και ευανάγνωστο περιεχόμενο.

Το inner αποτελεί όμορφη δικτύωση
Απευθύνεται σε άτομα που τους αρέσει η ελεύθερη έκφραση και που διακινούν τις ιδέες τους ελεύθερα στο χώρο του διαδικτύου. Μια κοιτίδα πολιτισμού που σκοπό έχει να προάγει ενημέρωση, αλλά και ψυχαγωγία. Τέλος, όπως λέει και η ετυμολογία της λέξης inner, το inner.gr είναι εδώ για να εκφράσεις και τις πιο εσωτερικές σκέψεις που είχες ποτέ.

Είναι μια πρωτότυπη πλατφόρμα που συνδυάζει το blogging με τη δικτύωση.

Ενεργή ανάγνωση

Κείμενα με ουσία
Εν αρχή ην ο λόγος. Κάθε μέρα στην αρχική σελίδα μας ανεβαίνουν ιστορίες με ουσία. Ιστορίες που σε κάνουν να γελάς, να κλαις, να προβληματίζεσαι και πάνω από όλα να νοιώθεις συναισθήματα.

Ανάγνωση
Η ανάγνωση σε αυτό το site δεν έχει παθητικό χαρακτήρα. Μιας και μπορείς να σχολιάσεις ανά πάσα στιγμή τα άρθρα

Ανέβασε τώρα το κείμενό σου στην ενότητα “Γράψε μια ιστορία”.

Newsletter