Το προφίλ σου

  1. Κλίκαρε το πρόσωπο που βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη
Λογαριασμός

Όνομα χρήστη - το όνομα χρήστη δεν μπορεί να αλλάξει
Ο μόνος τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό, είναι αν δημιουργήσεις εκ νέου προφίλ

Όνομα - εδώ μπορείς να βάλεις το όνομά σου, αυτό το πεδίο μπορεί να τροποποιηθεί

Επώνυμο - εδώ το επίθετό σου

E-mail - εδώ τοποθετείς το email σου
 

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Current Password - (παλιός κωδικός)

New Password - (νέος κωδικός)

Confirm Password - (επαλήθευση κωδικού)
 

Απόρρητο

Ουσιαστικά εδώ μπορείς να επιλέξεις για το ποιος θα μπορεί να βλέπει το προφίλ σου, αν θες να μην μπορεί κάποιος να σε βρει από τη διαδικασία της αναζήτησης και για το ποιος μπορεί να σου στέλνει προσωπικά μηνύματα.
 

Ειδοποιήσεις

Σε αυτήν την καρτέλα μπορείς να επιλέξεις ή να αφαιρέσεις τις ειδοποιήσεις που θα σου έρχονται στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.

Someone sends me a private message - (κάποιος μου έστειλε προσωπικό μήνυμα)
I'm followed by someone new - (με ακολουθεί κάποιος)
 

Ειδοποιήσεις Inner

Από αυτήν την καρτέλα μπορείς να φιλτράρεις τις ειδοποιήσεις που θα σου έρχονται. Όλες οι ειδοποιήσεις θα φαίνονται και με κόκκινο στο καμπανάκι που βρίσκεται δεξιά
κάτω στην οθόνη.
 

Social Connect (Σύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα)

Εδώ μπορείς να εισάγεις τα κοινωνικά σου δίκτυα.
 

Διαγραφή λογαριασμού

Τέλος, μπορείς αν θες, να διαγράψεις τον λογαριασμό σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο κωδικός σου.

_

Για όποια αλλαγή, στο τέλος, κλικάρεις στο Update Settings (ενημέρωση ρυθμίσεων) και οι αλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει αποθηκεύονται.